X 
Arşiţa stiri: 174
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1455

Comuniștii lansează amenințări în Parlament

14 mar. 2014,, 11:14   Politică
5632 2
Foto: privesc.eu
Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu noi nemulțumiri din partea fracțiunii comuniștilor, legate de modul în care președintele legislativului își exercită atribuțiile. Deputații comuniști au amenințat cu blocarea prezidiului, în cazul în care nu le vor fi satisfăcute solicitările.

Nemulțumit de faptul că majoritatea parlamentară nu dă curs propunerilor venite din partea fracțiunii comuniștilor, deputatul Eduard Mușuc l-a acuzat pe Igor Corman de dictatură. Totodată, acesta a cerut amînarea examinării proiectului de lege privind desfășurarea recensămîntului populației, pentru săptămîna viitoare.

„Dumneavoastră trebuie să aveți «soveste»! Sînteți președinte al Parlamentului, dar nu boier în prezidiu, ca să decideți cine vorbește sau nu. Vom bloca prezidiul, vom face tot ce trebuie pentru ca să conduceți ședința Parlamentului așa cum trebuie. Nu se face așa. Nu este profesionistă abordarea. Unde vă grăbiți?”, s-a indignat Mușuc.

În replică, spicherul Igor Corman i-a recomandat lui Mușuc să meargă în altă parte pentru „a beneficia de consultanță specială”. În cele din urmă, parlamentarii și-au luat o pauză de 30 de minute.

Menționăm că proiectul de lege privind organizarea recensămîntului populației urmează a fi dezbătut astăzi în Parlament.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав