X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

„Bunica” și „bunelul” din Moldova fac furori la „Românii au talent” (VIDEO)

11 mar. 2014,, 15:52   Showbiz
6511 0
Foto: protv.ro
Cea mai cunoscută bunică din Moldova, Lidia Bejenaru, și soțul ei, Tudor, deveniți cunoscuți datorită trupei „Zdob și Zdub”, revin triumfător în show business. Aceștia au participat la concursul „Românii au talent”, care se desfășoară la București.

Perechea din Moldova a încîntat publicul cîntînd la tobă și flaut sub muzica trupei îndrăgite, astfel încît juriul nu putea avea decît o singura opțiune – „da”. Producătorul formației „Zdob și Zdub”, Igor Dînga, este convins că discipolii lui pot oferi acestui concurs o porție mai mare de creativitate.

„Sîntem foarte bucuroși că bunica și bunelul sînt invitați peste tot. Noi sîntem prieteni cu ei. Însă toată lumea i-au văzut deja în această ipostază cu doba, de aceea cred că se putea inventa ceva mai interesant. Organizatorii își doresc show, de aceea și aleg calea care a avut deja succes. Apropo, nimeni nu ne-a cerut permisiunea ca piesa noastră să răsune în cadrul concursului «Românii au talent»”, a declarat pentru NOI.md Igor Dînga.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав