X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

S-a lansat Grupul de presă on-line „Realitatea” ©

10 mar. 2014,, 15:30   Societate
3395 0
Foto: noi.md
Grupul de presă on-line „Realitatea” s-a lansat azi, 10 martie, pe piaţa din Republica Moldova. Grupul „Realitatea” este o platformă media de utilitate publică, deschisă pentru toţi ca sursă de informare obiectivă şi rapidă, ca platformă de comunicare şi educare, un instrument de modernizare a Moldovei.

Grupul „Realitatea” încorporează mai multe platforme de conţinut, şi anume: www.realitatea.md; www.golos.md; www.bani.md; www.stireata.md; www.topmedia.md; www.kankan.md. Toate aceste platforme sunt dedicate publicului din Moldova, dar şi moldovenilor de peste hotare, iar modul în care au fost concepute constituie un omagiu adus jurnalismului moldovenesc, o strigare a jurnalismului corect şi profesionist, realizat de un grup de tineri cu experienţă în domeniul jurnalismului on-line, care vor să exprime şi să arate realitatea aşa cum este. Echipa Grupului de media on-line „Realitatea” este formată din jurnaliști tineri și talentați, care își asumă principiile deontologice și valorile jurnalismului modern.

Paradigma grupului este crearea „Lumii Realitatea” şi atragerea în această lume a tuturor reprezentanţilor societăţii prin transformarea lor în participanţi activi, consumatori şi constructori ai modernizării Moldovei.

Principala platformă a grupului este site-ul de ştiri www.realitatea.md, care are misiunea de a prezenta corect şi în regim non-stop cele mai actuale şi importante ştiri din diverse domenii de interes pentru societatea noastră. Conţinutul portalului, care va fi generat atât de redacţie, cât şi de public, va oferi acces nelimitat în lumea „Realitatea”.

www.golos.md este platforma de ştiri în limba rusă, care vine să completeze oferta redusă de informaţii obiective şi corecte în spatiul alolingv al pieţii media din Moldova. Pe lânga ştirile din domeniile politică, social, economie, externe, lifestyle, ştiintă, tehnologii, auto, o atenţie deosebită va fi acordată Transnistriei, Găgăuziei şi spaţiului CSI.

Portalul de ştiri economice şi de business www.bani.md este o necesitate stringentă în Republica Moldova, având în vedere insuficienţa publicaţiilor specializate în acest domeniu. Portalul va deveni o sursă importantă de informaţii calitative, utile şi interesante, pe înţelesul tuturor cititorilor, din sistemul financiar, bancar, fiscal, afaceri, dar şi opinii şi sfaturi ale experţilor.

www.kankan.md este primul tabloid on-line din Moldova, care își propune să ofere publicului informaţii interesante şi captivante din culisele vieții vedetelor, politicienilor și ale altor persoane publice din ţară şi de peste hotare. Site-ul va conţine, spre deliciul publicului, știri picante, exclusivități însoțite de fotografii şi filmări.

Pentru prima dată, cetăţenii din ţara noastră vor avea şi o platformă pe care vor putea să creeze singuri ştiri. Pentru că fiecare moldovean, oriunde ar fi el, are dreptul la opinie și dreptul de a-și expune nemulțumirile, am creat și platforma www.ştireata.md. Oricine poate posta aici probleme şi informații despre ilegalităţi, într-un exercițiu democratic transparent, participând astfel la schimbarea lucrurilor din societate, la modernizarea Moldovei.

www.topmedia.md este un agregator de ştiri din Republica Moldova care oferă, exclusiv, şi o versiune de flux de ştiri în limba rusă. Astfel, pe acest site, cetăţenii vor putea urmări toată presa în limbile română şi rusă din ţara noastră. O altă noutate pe www.topmedia.md este categoria cu ştiri despre media, care are drept scop aducerea în zona de transparenţă a instituţiilor de presă din Moldova şi dezbaterea activităţii acestora.

Grupul de presă on-line „Realitatea” va promova democraţia, valorile europene, încrederea în viitorul Moldovei ca stat independent şi dezvoltat, cu cetăţeni integri într-un spaţiu al securităţii şi bunăstării asigurate.

"Realitatea" îşi propune să ajungă cel mai influent grup on-line de pe piaţa din Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав