X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Dodon îl atacă pe Ghimpu: O să fiu dur cu dumitale!

6 mar. 2014,, 14:25   Politică
5511 5
Foto: noi.md
Schimb de replici acide între liderul socialiștilor, Igor Dodon, și liderul PL, Mihai Ghimpu, pe marginea proiectului de lege care interzice organizarea referendumurilor locale pe probleme de interes național.

În context, Igor Dodon a declarat că referendumul privind vectorul politicii externe a țării va fi organizat mai devreme sau mai tîrziu, indiferent de voința coaliției de guvernare. Totodată, acesta l-a atenționat pe Mihai Ghimpu, în cadrul unei luări de cuvînt, că PSRM nu va permite liberalilor să ocupe funcții cheie în stat.

„O să fiu dur cu dumitale. Domnule Mihai Fiodorovici, mata și unioniștii matale nu veți fi niciodată în funcții de conducere în structurile statului, poate că doar în funcții minore, dar nu în funcții-cheie”, a spus Dodon.

Replica lui Mihai Ghimpu nu s-a lăsat așteptată: „După logica dumneavoastră, noi avînd majoritatea în consiliul din Colonița, am putem organiza un referendum ca sa-l dăm afară pe Dodon”, a spus liberalul.

După cîteva ore de dezbateri, proiectul de lege privind regulamentul de organizare a referendumurilor locale a fost adoptat în prima lectură cu votul a 41 de deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?