X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 179
Transnistria stiri: 1459

Ex-consilierul lui Putin despre intervenția Rusiei:: ACESTA ESTE RĂZBOI (VIDEO)

3 mar. 2014,, 00:05   Externe
62334 39
Foto: tsn.ua
Ținta principală a lui Putin este Kievul. Despre aceasta a declarat consilierul președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în anii 2002-2005, Andrei Illarionov. El recomandă publicului să acorde atenție cuvintelor din adresarea lui Vladimir Putin către Consiliul Federației. "De notat, că se propune ca trupele ruse să rămînă în Ucraina "pînă la normalizarea situației politice". În limbajul obișnuit acest lucru înseamnă că obiectivul lui Putin este Kievul, răsturnarea actualei guvernări", - a spus Illarionov pentru postul "Hromadske TV".

El a sugerat Kievului să ia imediat o serie de măsuri pentru a proteja statul:

1 . Să închidă granița ucraineano-rusă.

2. Să închidă spațiul aerian, în primul rînd, deasupra regiunilor de est.

3. Să declare mobilizarea generală.

4. Să contracareze provocările în orașele de-a lungul coastei Mării Negre de la Taganrog la Odesa. În special, provocările s-ar putea produce la Nikolaev și Odesa.

În plus, potrivit lui Illarionov, ar trebui intensificată activitatea diplomatică. Trebuie alertate toate organizațiile internaționale și țările aparte cu solicitări de asistență de la cea politică la oricare alta. Fostul consilier al președintelui rus recomandă, de asemenea, autorităților ucrainene să invite observatori în țară și să deschidă un centru de presă care ar funcționa non-stop pentru canalele de televiziune și agențiile de știri din întreaga lume.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав