X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 174
Transnistria stiri: 1415

Ucraina: Degradarea „revoluției” – activiștii își bat joc de procurori (VIDEO)

28 feb. 2014,, 01:31   Externe
11242 18

Foto: topnews.ru

Liderul mișcării "Pravîi sector" în regiunile vestice, Alexandr Muzîciko (Sașko Bilîi) a efectuat o vizită la una din procuraturile raionale din regiunea Rovno și a aplicat forța împotriva unuia dintre procurori. Înregistrarea video a apărut pe internet la 27 februarie.

Muzîciko l-a impus pe procuror să-i raporteze unde se află conducerea procuraturii. În discursul său el a folosit un limbaj vulgar. În timpul "conversației" radicalul, de asemenea, în mod repetat, l-a apucat pe funcționar de cravată, trăgîndu-l spre sine.

Incidentul a avut loc după ce localnicii i s-au plîns activistului privind inacțiunea procurorului, care nu s-ar fi grăbit să semneze actele pentru reținerea persoanei care a strangulat o consătencă a lor.

Anterior Alexandr Muzîciko a apărut la o ședință a administrației regionale Rovno cu o armă automat. El a ordonat deputaților să se cotizeze pentru apartamente rudelor victimelor de pe Maidan. În caz de refuz el i-a amenințat pe deputați că-i va lăsa pe ei fără locuințe.

Alexandr Muzîciko este un personaj bine cunoscut serviciilor speciale. Potrivit LifeNews, în anii 1990 el a luptat în Cecenia de partea generalului D. Dudaev împotriva trupelor federale ruse. Potrivit unor date, Djohar Dudaev l-ar fi decorat personal pe Muzîciko cu ordinul "Eroul națiunii". La o ședință a Consiliului Regional Muzîciko s-a lăudat că personal a doborât trei tancuri și a ucis soldați ruși.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав