X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Noutate pentru melomani: Biletele la Teatrul Naţional de Operă şi Balet nu se vor majora

26 feb. 2014,, 15:58   Societate
3212 0
Foto: noi.md
Informația, răspîndită pe rețelele sociale referitor la presupusa viitoare majorare a costului biletelor pentru spectacole la Teatrul Național de Operă și Balet, începînd din luna martie, nu a fost confirmată.

"E prima oară cînd aud despre aşa ceva" ‒ a declarat pentru Noi.md directorul teatrului Ion Grosu. – "Nu poate fi vorba de nici un fel de majorări. Noi continuăm să ne conducem de politica flexibilă a preţurilor pentru spectacolele noastre. Dacă vorbim despre premiere, evident, preţul biletelor va fi mai mare. Biletele pentru spectacolele de operă sau balet, care fac parte demult din repertoriu, pot fi procurate la prețurile cu care sînt obişnuiţi spectatorii noștri. Ca pretutindeni în lume, politica prețurilor este stabilită în funcţie de rentabilitatea producției. Un spectacol ne costa aproximativ 1 milion de lei, şi practic, toate spectacolele noi acoperă cheltuielile".

Ion Grosu consideră că preţurile actuale pentru bilete, de 80-110 lei, sînt acceptabile.

"Prețurile trebuie să fie adecvate și să corespundă nivelului de solvabilitate al populației", a adăugat Ion Grosu.

Sala Teatrului Național de Operă și Balet se umple la spectacole în proporţie de 70 la sută, la producțiile de operă ‒ cu puţin peste 50 la sută.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав