X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 179
Transnistria stiri: 1459

Ucraina: Guvernatorul unei regiuni a fost încătușat în centrul orașului (FOTO. VIDEO)

20 feb. 2014,, 01:19   Externe
10290 11
Foto: obozrevatel.com
La Luțk pe scena Euromaidanului protestatarii l-au încătușat pe președintele Administrației Regionale de Stat Volînia, Alexandr Bașkalenko. I se cere să scrie cerere de concediere, informează "Deni".

Aceste cerințe au fost formulate în preajma sediului regional de poliție, deja ocupat de mulțime. Bașkalenko a ieșit în fața mulțimii împreună cu șeful departamentului regional al afacerilor interne, Alexandr Tereșciuk.

Mulțimea de oameni scanda "În genunchi!" și "Bașkalenko – la pușcărie !". Președintele Administrației Regionale de Stat din Luțk a fost bătut pînă la sînge și impus să îngenuncheze. Cu toate acestea Bașkalenko a refuzat să-și dea demisia și atunci a fost dus pe scena Euromaidanului pentru a cere în genunchi iertare poporului. Președintele Administrației de Stat susține că poate face multe lucruri bune pentru Volînia. Reprezentanții comunității au mers la el acasa pentru a-i aduce familia și a-l forța pe Bașkalenko să-și dea demisia. Bașkalenko conduce și organizația regională a Partidului Regiunilor în Volînia.

Martorii oculari spun că pe Euromaidanul din Luțk nu s-a adunat publicul care se adună aici la Adunările Poporului. Aceștia erau în mare parte persoane de vîrstă mijlocie și de vîrsta a treia, mii de oameni. Acum mulțimea este alcătuită din tineri destul de agresivi. Mulți nu înțeleg de ce a fost necesar să fie luate cu asalt sediile administrației de stat și a poliției regionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав