Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

O companie din Moldova va investi 2 milioane de dolari în construcția unui terminal de cereale în portul Reni

17 feb. 2014,, 10:36   Economie
3199 0
Foto: izmailonline.com
Compania moldovenească „Rusagro-Prim” va investi 2 milioane de dolari SUA în construcția unui nou complex pentru transbordarea cerealelor în portul Reni, organizarea producției, păstrării și prelucrării producției agricole, relatează NOI.md.

Potrivit Administrației porturilor maritime ale Ucrainei, compania „Rusagro-Prim” intenționează să construiască un terminal cerealier cu o capacitate de transbordare de pînă la 500 de mii de tone pe an. În cadrul proiectului urmează să fie create 50 de locuri noi de muncă. Pentru realizarea proiectului companiei moldovenești pe teritoriul Ucrainei a fost fondat rezidentul „Agro-Reni” SRL, înregistrat în calitate de subiect al zonei economice speciale „Reni”.

Compania „Rusagro-Prim” realizează întreg ciclul de producție a producției agricole din cîmp pînă la livrarea consumatorilor finali în țările Europei. Compania colaborează cu peste 450 de furnizori de producție agricolă pe teritoriul Moldovei. În prezent volumul de producție constituie 150 de mii de tone pe an.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?