X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 167
Transnistria stiri: 1415

Diaspora: proiectul moldovenesc din Canada a trecut peste hotarele continentului nord-american

17 feb. 2014,, 09:00   Societate
5179 3
Foto: viza.md
Vă propunem să luați cunoștință de mesajul Natei Albot, Asociația Koolture Tricolore din Canada privind proiectul ”1000 de mărţişoare”, lansat la Montreal.

Bun găsit, la toată lumea.

Țin să vă anunț că proiectul 1000 mărțișoare, lansat de Koolture Tricolore la Montreal trece peste hotarele continentului nostru nord-american. Datorită interesului manifestat de moldovenii din alte diaspore, atelierele de confecționat mărțișoare și distribuiri de mărțișoare vor avea loc la Londra, Haga şi poate în Franța.

Așteptăm noutăți de acolo. În plus, cei de la Chicago se interesează de 1000 de mărţişoare, pentru a le susţine informaţional. Dacă e cineva din voi care vrea să ni se alăture, să organizeze ateliere-campionat de confecționat mărțișoare la viteză (tehnica o alegeţi voi) și de adunat lumea pentru a distribui mărțișoare pe 1 martie în locurile aglomerate ale localității voastre, ne oferim gratuit și benevol suportul prin macheta grafică de campanie, marketing si încadrarea într-un clip video, de maxim 5 min, în care vor intra imagini din toate localitățile în care se vor face 1000 de mărțișoare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав