X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Ce i-au adus Bulgariei cei șapte ani în UE?

14 feb. 2014,, 09:30   Externe
13400 8
Foto: thekievtimes.ua
Potrivit datelor unui sondaj realizat în Bulgaria de către Centrul Sociologic Alfa Research, după șapte ani de aflare a țării în componenţa Uniunii Europene, viaţa majorităţii locuitorilor nu s-a îmbunătățit. Informaţii, în acest sens, oferă portalul de știri news.bigmir.net, citînd ziarul local "Bolgaria segodnia".

Înainte de următoarele alegeri ale Parlamentului European starea de spirit a oamenilor de rînd trebuie să-i îngrijoreze pe politicienii europeni.

Astfel, datele studiului arată că numai 32% dintre locuitorii Bulgariei consideră că traiul lor e mai bun după aderarea la UE. Mai mult de jumătate dintre bulgari (51%) nu au resimţit nicio schimbare semnificativă în viața lor în ultimii șapte ani. Iar 17% dintre respondenți susţin că viața în Bulgaria după aderarea la UE s-a înrăutăţit.

În ce priveşte așteptările personale referitoare la propria bunăstare în urma aderării la UE, la acest capitol bulgarii au demonstrat o solidaritate mare. Astfel, 73% din respondenți au declarat că nu au simţit nicio îmbunătățire în ce îi priveşte pe ei personal timp de șapte ani de aflare în componenţa UE. Și doar 15% dintre bulgari au spus că li s-a îmbunătățit simţitor viaţa.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?