X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

În Moldova a fost creată o nouă asociaţie în domeniului turismului

12 feb. 2014,, 10:25   Societate
3735 0
Foto: noi.md
În Republica Moldova a fost creată o nouă asociaţie în domeniului turismului – Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), care îşi propune drept scop promovarea Moldovei în anul 2014 drept cea mai autentică destinaţie turistică din Europa. Asociaţia a fost creată cu suportul proiectului USAID CEED II.

Potrivit agenţiei „Infotag”, care face referire la un comunicat al ANTRIM, scopul Asociaţiei este recunoaşterea Moldovei ca cea mai ospitalieră destinaţie din Europa, oferind vizitatorilor servicii de înaltă calitate şi experienţe autentice, care susţin valorile noastre tradiţionale culturale, gastronomice şi producţia vinurilor de calitate.

„Ne dorim ca Moldova să fie privită ca o destinaţie pentru turism de aventură, pentru descoperirea valorilor culturale şi a tradiţiilor autentice. Avem potenţial neexplorat în domeniul turismului. Sîntem pregătiţi să organizăm acţiuni de promovare în străinătate pentru a convinge turiştii străini că Moldova merită să fie vizitată”, susţine unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei, Anatolie Botnaru.

ANTRIM planifică să organizeze pe parcursul anului 2014 un şir de activităţi ce vor contribui direct la creşterea numărului de turişti: campanii online de promovare, tururi de familiarizare pentru operatori turistici şi jurnalişti străini, evenimente culturale pe pieţele ţintă (Marea Britanie, Franţa, Germania şi Ţările Scandinave).

Asociația a fost fondată la 16 ianuarie 2014 de opt întreprinderi, atît operatori de turism receptor, cît şi hotele, pensiuni rurale, vinării. Printre acestea se numără Solei-Turism, Amadeus Travel, Tatrabis, Volare Tur, Brănești, Pensiunea Butuceni, Explore Moldova şi Vila Verde.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?