Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Informații noi în dosarul fiscului

10 feb. 2014,, 12:45   Societate
3348 0
Foto: noi.md
Ofițerii Centrului Național Anticorupție au găsit 5300 de dolari din banii transmiși sub control de CNA, în dosarul fiscului. Suma de bani a fost găsită în urma unor percheziții efectuate la o instituție bancară din capitală. Banii au fost depistați în caseta de depozit ce aparţine unei femei, care este apropiata unuia dintre suspecții arestați în acest dosar.

Banii au fost ridicaţi, iar deponentul a fost audiat în cadrul cauzei penale pornite pe faptul coruperii pasive. Femeia a refuzat însă să dea depoziţii organului de urmărire penală.

În prezent, ofiţerii CNA şi procurorii au în gestiune șase cauze penale pornite pe spălare de bani, corupere pasivă şi activă, precum şi pentru trafic de influenţă. În cadrul acestora se verifică versiunile privind complicitatea mai multor inspectori fiscali la comiterea acestor infracţiuni. Totodată se întreprind eforturi pentru depistarea tuturor banilor folosiţi în operaţiune pentru recuperarea prejudiciului.

Menționăm că trei persoane, printre care și un angajat al Inspectoratului Fiscal, a fost arestate preventiv în dosarul de corupere intentat de Centrul Național Anticorupție. Procurorii anticorupţie continuă urmărirea penală pe marginea acestui caz.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?