X 
Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

PL dezvăluie o altă SCHEMĂ de furt a banilor publici (VIDEO)

3 feb. 2014,, 15:04   Politică
6422 1
Foto: noi.md
Partidul Liberal (PL) va depune o sesizare la Curtea Constituțională (CC), prin care va solicita magistraților să se pronunțe asupra constituționalității „Legii 2 %”, adoptată de Parlamentul Republicii Moldova la finele anului trecut.

În cadrul unei conferințe de presă, deputații PL au declarat că adoptarea legii este o fraudă prin intermediul căreia urmează să fie sustrași circa 40 de milioane de lei din banii publici.

„La sfîrșit de an PLDM a operat niște modificări greu de observat. Pregătesc mecanisme de a fura și de a amăgi populația. Prin această lege urmează să fie sustrași 40 de milioane de lei din banii publici. Trebuie să fii cu ochii în patru, miroase a campanie electorală”, a declarat liderul liberal Mihai Ghimpu.

În același timp, deputatul PL Valeriu Munteanu a spus că cele 40 de milioane de lei vor fi redirecționate către ONG-urile sau bisericile care vor accepta să promoveze „interese politice”.

Legea 2% prevede că ONG-urile din Moldova vor putea fi parţial finanţate și de contribuabili. Potrivit legii, moldovenii vor avea dreptul să direcţioneze o sumă de pînă la 2% din impozitul pe venit nu în bugetul de stat, dar pentru finanţarea ONG-urilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?