X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Arnold Schwarzenegger s-a afişat cu noua lui iubită

28 ian. 2014,, 10:17   Showbiz
9205 1
Foto: purepeople.com
Actorul Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public cu noua sa iubită, Heather Milligan, cu care ar avea o relaţie încă din februarie 2013, potrivit presei americane.

Arnold Schwarzenegger, în vîrstă de 66 de ani, a invitat-o pe Heather Milligan, o terapeută în vîrstă de 38 de ani, la o cină romantică în restaurantul Fig din Hotelul Fairmont din Santa Monica, California. Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau pasional după cină, înainte de a-şi lua la revedere.

Heather l-a însoțit pe star în timpul călătoriei sale în Austria natală. Schwarzenegger a decis să meargă la turneul anual de schi. Cuplul a apărut nu doar la evenimentele sportive, dar, de asemenea, la petrecerea, unde iubita lui Arnold a îmbrăcat un costum tradițional bavarez.

Fizioterapeut de profesie, Heather Milligan, a lucrat cu mai mulți sportivi de prestigiu din Liga Nationala de Fotbal. În fine, Heather Milligan este bine plasată pentru a avea grijă de Arnold Schwarzenegger, fostul campion la bodybuilding.

Arnold Schwarzenegger, în vîrstă de 66 de ani, s-a despărţit de Maria Shriver în 2011, după o căsnicie de 25 de ani, iar procesul de divorț încă nu s-a finalizat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?