X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

PL va fi acționat în judecată și obligat să aducă SCUZE familiei Ioniță (VIDEO)

20 ian. 2014,, 12:03   Politică
4742 5
Foto: noi.md
Președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță, va acționa în judecată Partidul Liberal din Moldova. Asta după ce PL a sesizat procuratura în legătură cu un prejudiciu adus bugetului public național de 13 milioane de lei, prin intermediul lui Veaceslav Ioniță, care ar fi dublat suma datoriilor din partea statului pentru agentul economic care a făcut reparație la mănăstirea Curchi, relatează NOI.md.

În cadrul unei conferințe de presă, Veaceslav Ioniță a negat acuzațiile și a prezentat mai multe documente dare denotă lipsă de vinovăție.

„Voi acționa în judecată ca să demonstreze că avem de a face cu un partid mincinos, care își face politica doar pe minciuni. Personal, nu vreau nimic de la ei. Să meargă toți trei să-și ceară iertare de la starețul mănăstirii, de la soția mea și de la părinții mei – atîta vreau”, a spus Ioniță.

Mai mult, deputatul susține că liberalii trebuiau să se adreseze la Comisie și aveau să primească răspuns la toate întrebările, însă au decis să organizeze o conferință, la care au venit în fața publicului cu informații eronate.

„Toate documentele au fost și sînt. Datoria care s-a vehiculat era pentru data de 31 decembrie 2011. Ei au confundat datoriile statului față de agentul economic cu datoriile agentului economic față de stat”, a precizat Ioniță.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав