Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Teorie incredibilă în cazul morţii lui Paul Walker

19 ian. 2014,, 14:23   Showbiz
6989 0
Foto: libertatea.ro
Moartea lui Paul Walker, vedeta seriei de filme “Furios şi iute”, a fost atît de ciudată, încît există oameni care nu sînt convinşi că a fost un accident. Iar una dintre teoriile nou-apărute le dă apă la moară: se pare că maşina în care se afla actorul fusese “aranjată”...

30 noiembrie 2013, la 40 de ani, într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA. La aproape două luni de la tragedie, revista americană National Enquirer a aflat, prin intermediul unui detectiv particular, că moartea starului n-a fost însă accidentală. Walker ar fi fost, de fapt, ucis.

Starul american, care deţinea o asociaţie de ajutorare a victimelor făcute de taifunul Haiyan din Filipine, a descoperit în toamna anului trecut că o organizaţie asemănătoare cu a sa spală banii murdari ai mafiei. Iar după ce a făcut săpături pentru a afla numele persoanelor implicate în această fraudă, şi-a exprimat intenţia de a le deconspira şi a le da pe mîna autorităţilor. Astfel, şi-a semnat condamnarea la moarte.

Detectivul angajat de publicaţia mai sus menţionată susţine că a aflat din surse sigure că indivizii care ar fi fost afectaţi de dezvăluirile lui Paul Walker au comandat asasinarea lui. Conform acestor surse, maşina în care au murit actorul şi amicul lui, pilotul Roger Rodas, ar fi fost “aranjată” să se defecteze după atingerea unei anumite viteze, să intre în derapaj şi, în cazul unui impact, să explodeze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?