X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Mașini ticsite cu fructe și cosmetice de contrabandă, reținute la vamă

14 ian. 2014,, 13:25   Societate
3650 1
Foto: customs.gov.md
În ultimele 24 de ore vameșii au contracarat două tentative de introducere ilegală în țară a produselor cosmetice și a unui lot de 200 de kilograme de fructe exotice. Cazurile au fost înregistrate la postul vamal Sculeni.

Potrivit vameșilor, la pista de intrare în țară, în mașina unui bărbat din Ungheni au fost găsite două colete care conțineau produse cosmetice pentru întreținerea părului, fără acte de proveniență. Vameșii au găsit produsele în compartimentul marfar al automobilului.

Tot la pista de intrare în țară a fost reținut un automobil la volanul căruia se afla un cetățean moldovean, originar din satul Pîrliţa, raionul Făleşti. Proprietarul mașinii a declarat vameșilor că transportă 40 de kilograme de clementine, dar în urma verificărilor, în automobile a fost găsită o cantitate de cinci ori mai mare. Fructele au fost ascunse sub capota mașinii şi sub bancheta din spate a acesteia. Șoferul automobilului a explicat că intenționa să comercializeze ulterior fructele pe piețele din Fălești.

Colaboratorii Serviciului Vamal au confiscat ambele loturi de marfă, iar cei doi șoferi au fost amendați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?