Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Bill Gates conduce într-un clasament al celor mai admirate personalități

13 ian. 2014,, 17:00   Externe
4035 0
Foto: bloomberg.com
Bill Gates, fondatorul uriașei companii Microsoft, figurează pe primul loc al unui clasament al celor mai admirate personalităților și aflate în viață, realizat de cotidianul britanic The Times în baza unui sondaj efectuat în 13 țări, potrivit Ria Novosti.

El este urmat de actualul șef al Casei Albe, Barack Obama, și de Vladimir Putin, care trebuie să se mulțumească cu locul al treilea.

Pe poziția a patra s-a clasat papa Francisc în acest top elaborat în baza unui sondaj realizat de YouGov, unul dintre cele mai importante institute internaționale de cercetare de piață.

Dintre personalitățile femei, de cea mai mare apreciere se bucură regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care s-a clasat pe locul 17 în clasamentul general.

O urmează, pe poziția a 19-a, actrița hollywoodiană Angelina Jolie, cunoscută și datorită activității sale filantropice.

Cancelarul german Angela Merkel se situează pe locul 26, la egalitate de puncte cu fostul secretar de stat american Hillary Clinton, care ocupă locul 27.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?