Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Chirtoacă îi mustră pe funcționarii Primăriei Chișinău

30 dec. 2013,, 13:10   Societate
3377 1
Foto: noi.md
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, nu se arată încîntat de activitatea structurilor municipale în 2013. Acesta a ordonat astăzi subalternilor să elaboreze în decurs două săptămîini palanul principalelor obiective preconizate pentru implementare în anul viitor, relatează NOI.md.

Edilul susține că, spre regret, rezultatele anului 2013 nu sînt la nivelul așteptărilor. „Ne mîndrim că am reușit să înălțăm Monumentul victimelor represiunilor staliniste, să găsim investiții pentru modernizarea furnizorului de apă, să asamblăm tot multe troleibuze la Chișinău, totuși observăm că serviciile se cam împotmolesc la nivel de gestionare”, a declarat Dorin Chirtoacă.

În acest sens, primarul a solicitat subalternilor să vină cu noi idei și angajamente pentru anul 2014. „Anul care vine este unul de cotitură pentru municipiul Chișinău. Avem nevoie de noi abordări, viziuni și angajamente. Solicit ca pînă la mijlocul lunii ianuarie să fie structurate principalele obiective pentru 2014. Ori o să fie schimbate lucrurile, ori o să fim schimbați noi – de la cel mai mic la cel mai mare șef”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Printre realizările din 2013 la nivel de municipiu se numără reabilitarea a 30 km de apeduct, micșorarea numărului de scurgeri cu 6%, plantarea a 18 mii de arbori, amenajarea a 30 de terenuri de joacă, instalarea a 5 table de șah, procurarea de utilaj pentru întreținerea lacurilor, repararea capitală a 261 de lifturi etc.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?