X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

La Chișinău se desfăşoară Tîrgul de Crăciun (FOTO, VIDEO) ©

23 dec. 2013,, 12:44   Societate
4249 0
Foto: noi.md
Tîrgul tradiţional de Crăciun se desfăşoară pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”. Aici domneşte, cu adevărat, agitaţia din ajunul sărbătorilor, dar, mai ales, atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. Sute de vizitatori au venit aici în căutarea cadourilor potrivite pentru rude şi prieteni. De la expoziţia cu vînzare puteți cumpăra cadouri originale: decoraţiuni unice de Crăciun, lucrări de autor; costume de carnaval; să savuraţi din dulciurile de Crăciun, dar și să vă petreceţi, pur şi simplu, frumos timpul.

În afară de cumpărarea în masă a cadourilor pentru rude și prieteni, la Tîrg puteţi participa la atelierele de creaţie, pentru a învăţa cum să decoraţi pomul de Crăciun, dar și să confecţionaţi suveniruri. În plus, maeştrii vă vor putea picta o mască cu acuarelele pe faţă.

Sortimentul variat de produse pentru sărbătorile de iarnă va fi prezentat de aproximativ 150 de companii participante din: Republica Moldova, România, Ucraina și Muntenegru pe parcursul a 9 zile.

Tîrgul de Craciun „CHRISTMAS FAIR” este organizat de Centrul Internaţional de Expoziţii „Moldexpo” în colaborare cu Ministerul Economiei al Republicii Moldova şi se va desfășura pînă la 29 decembrie.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав