Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

General american, demis pentru beție și desfrîu în Rusia

21 dec. 2013,, 13:31   Externe
6425 1
Foto: topnews.ru
Generalul american Michael Carey, responsabil de rachetele nucleare americane a fost demis din funcţie în octombrie, pentru că se îmbătase în cursul unei vizite efectuate în Rusia în luna iulie şi avusese întîlniri cu femei "suspecte". Generalul ajunsese în Rusia pentru exerciții militare ruso-americane comune.

Potrivit presei străine, demisia generalului a avut loc în luna octombrie, dar detaliile incidentului au ajuns în mass-media abia acum.

S-a aflat faptul că în Rusia general-maiorul Michael Carey s-a comportat brutal cu gazdele și a abuzat de alcool.

De asemenea, oficialii de la Pentagon îl suspectează de legături cu o cetățeană străină pe teritoriul Rusiei. Inspectorii au apreciat acest lucru ca o amenințare la adresa securității SUA.

Generalul Carey deţinea funcţia de comandant al Detaşamentului 20 al Forţelor Aeriene americane, fiind responsabil de gestionarea a sute de rachete intercontinentale americane poziţionate în cinci state americane.

La revenirea din Rusia, un membru al delegaţiei americane a reclamat la Inspectorul general al Forţelor Aeriene comportamentul generalului Carey. Comandantul militar a fost demis din Air Force în octombrie, pentru "comportament inadecvat şi nedemn de un ofiţer".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?