X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Poliţia a reţinut o grupare criminală specializată în contrafacerea coniacului

12 dec. 2013,, 17:30   Societate
5530 0
Foto: bestfm.ro
Ofițerii de investigații au deconspirat o grupare criminală specializată în importul ilegal al alcoolului etilic pe teritoriul ţării, precum şi a timbrelor de acciz, mărcilor comerciale şi altor accesorii cu semne de falsificare. De la domiciliile suspecților au fost ridicate peste 1.500 de sticle cu băuturi alcoolice tari contrafăcute, care urmau să ajungă în magazinele, piețele și restaurantele din capitală.

În urma perchezițiilor polițiștii au mai depistat 200 de litri de alcool etilic, patru butoaie cu „coniac”, care urma să fie îmbuteliat, 20 de litri de concentraţi chimici, spirtometre, 20.000 de timbre de acciz false, diferite mărci comerciale în număr de peste 10.000 bucăţi, saci şi butoaie pline cu capace. Băuturile alcoolice contrafăcute urmau a fi comercializate fără a fi supuse procedurilor tehnologice prevăzute de legislaţia în vigoare.

Potrivit oamenilor legii, din gruparea criminală fac parte trei persoane, cu vîrste cuprinse între 21 şi 57 de ani. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă amenzi de pînă la 12.000 de lei sau închisoare pe un termen de pînă la cinci ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?