X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Patricia Kaas a susținut un concert la Chișinău (VIDEO) ©

6 dec. 2013,, 12:06   Showbiz
4295 0
Foto : noi.md
Interpreta franceză Patricia Kaas a susținut la Chișinău un concert solo dedicat împlinirii a 50 de ani de la decesul celebrei Edith Piaf. Ca de obicei, interpreta a frapat publicul cu vocea sa inconfundabilă.

Spectatorii au avut posibilitatea nu doar să asculte nemuritoarele piese ale lui Piaf în interpretarea Patriciei Kaas, dar și să simtă atmosfera anilor 1930-1940 din Franța, datorită unei proiecții video.

Kaas a menționat anterior că ”repertoriul lui Piaf reflectă întreaga ei viață formidabilă, dar totodată, un pic tristă”. ”În aceste piese găsesc reflectarea emoțiilor și sentimentelor mele, de aceea doresc să devin un ghid pentru generația de astăzi în lumea neobișnuită a lui Edith Piaf”.

La concertul Patriciei Kaas au venit nu doar admiratorii ei fideli, ci și doritori de a se relaxa și savura pe viu renumita interpretă franceză. „O ador de vreo 30 de ani. Îmi place muzica franceză. Aștept să primesc o plăcere deosebită. Astăzi cred că pur și simplu mă voi relaxa și mă voi odihni”, a spus o admiratoare a interpretei.
„Tinerețea noastră a trecut cu muzica ei. Are o voce minunată, va fi interesant să o vedem și să o ascultăm”, a menționat unul dintre spectatori.

Prețul biletelor a variat între 400 și 1900 de lei. Ultima dată Patricia Kaas a concertat la Chișinău în mai 2009.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав