X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Patricia Kaas: În viață sînt foarte pasionată (VIDEO) ©

5 dec. 2013,, 17:48   Showbiz
4717 0
Foto : noi.md
Celebra cîntăreață franceză Patricia Kaas a sosit ieri la Chișinău. În seara zilei de azi, de ziua sa de naștere, cîntăreața va evolua cu programul "Kaas cîntă Piaf", dedicat celor 50 de ani de la moartea lui Edith Piaf. Acesta combină hituri nemuritoare ale marii cîntărețe, îmbogățite cu noi aranjamente și accente simfonice și cu vocea Patriciei Kaas. La conferința de presă susținută înainte de concert, cîntăreața a răspuns la multe întrebări ale jurnaliștilor.

După cum a menționat vedeta, ea consideră important să prelungească durata de viață a cîntecelor lui Edith Piaf și să devină un ghid pentru generația actuală în universul extraordinar al marii cîntărețe.

„Aceste cîntece au multă putere, profunzime, ele reflectă toată viața ei minunată, dar, în același timp, un pic tristă. În aceste cîntece eu găsesc reflectarea propriilor emoții și sentimente. Piaf a fost în căutarea pasiunilor amoroase, de aceea de multe ori schimba bărbații, apoi era obsedată de tristețe și plictiseală, de aceea eu vreau să transmit această pasiune prin melodiile ei. Și eu sînt foarte pasionată în viață. Nu mă interesează doar să înregistrez albume și să plec în turnee – mie îmi plac riscurile. Pentru a realiza un astfel de proiect, a trebuit să fiu sigură de sine, ceea ce mereu îmi lipsea. Dar oamenii care mă înconjoară mi-au dat această încredere, astfel încît am decis să interpretez cîntecele lui Edith Piaf. Nu am vrut să o copiez, ci doar să-i cînt melodiile într-o manieră proprie”, a mărturisit Patricia Kaas.

Într-un interviu, cîntăreața franceză a spus, de asemenea, că aproape întotdeauna ziua ei de naștere și-o sărbătorește departe de casă, de multe ori chiar zburînd cu avionul.

Cîntăreața a mai remarcat faptul că de la ultimul concert în Moldova i-au rămas amintiri plăcute, mai ales „căldura emanată de oameni”.

Kaas a vorbit și despre modul în care își petrece timpul în afara concertelor. „Mă strădui să mă bucur pe deplin de aflarea acasă, în patul meu. Îmi vizitez rudele, prietenii, fac ordine în toate dulapurile și asta îmi face plăcere. Îmi place foarte mult decorul, de aceea mă ocup de decorarea apartamentului meu. Uite așa îmi petrec timpul liber.”

Concertul Patriciei Kaas va avea loc în capitală în seara zilei de azi.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав