X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Concertul Irinei Allegrova la Chișinău s-a desfășurat cu casa închisă (FOTO) ©

2 dec. 2013,, 15:34   Showbiz
8094 0
Foto: bisconcert.md
Ieri, în cadrul turneului său de adio, Irina Allegrova a dat un concert cu casa închisă pe scena Palatului Național ”Nicolae Sulac” din capitală.

Irina Allegrova a interpretat hiturile sale celebre, într-o atmosferă plină de armonie. În timpul cîntecelor lirice, pe fețele multor spectatori apăreau lacrimi.

Pe lîngă cîntecele vechi cîntate de întregul public, Irina Allegrova a cîntat și creații noi, una dintre care intitulată ”Ptița” (Pasărea), la Chișinău a fost interpretată în premieră. Fiecare piesă a fost întîmpinată cu aplauze furtunoase.

Digresiuni lirice, monologuri emoționale și povești din viața personală au contribuit la contactul emoțional foarte puternic al cîntăreței cu publicul. Irina a expus istoria aproape fiecărui cîntec cîntat, precum și o mulțime de întîmplări interesante petrecute de-a lungul carierei sale solo.

Îndrăgita interpretă a părăsit scena. Ce va face mai departe este încă un mister. Dar cel mai important e că despărțirea de public a avut loc la cel mai înalt nivel. Și credem că viața de mai departe a Irinei Allegrova se va aranja la fel de bine.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав