X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Leancă: "Renunţarea Ucrainei la Acordul cu UE va afecta situația din regiune"

29 noi. 2013,, 16:00   Politică
5422 11
Foto: noi.md
Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, consideră că după parafarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană, pentru Republica Moldova ”lucrul cel mai important este să-și facă temele pentru acasă”, pentru a semna actul parafat cel tîrziu în toamna anului 2014. Potrivit agenției ”Infotag”, premierul a declarat despre aceasta vineri, într-o conferință de presă de totalizare susținută la Vilnius.

Oficialul a recunoscut faptul că refuzul Ucrainei de a semna Acordul de asociere va avea repercusiuni asupra situației din întreaga regiune.

”Pentru noi este important că Ucraina și-a declarat atașamentul față de cursul de integrare europeană. Președintele Ianukovici a declarat că Ucraina are nevoie de timp suplimentar pentru semnarea Acordului de asociere. În același timp, cel mai mult va depinde de ceea ce noi vom face acasă. Este important să promovăm reforma justiției, a procuraturii, să obținem micșorarea nivelului corupției, liberalizarea economiei. Eu cred că succesul nostru depinde în proporție de 80 la sută de noi înșine, de faptul cum ne vom face temele pentru acasă”, a subliniat premierul Leancă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав