Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Țîrdea: PCRM poate intra într-un mare joc geopolitic

25 noi. 2013,, 16:16   Societate
4758 0
Foto: tribuna.md
Prin protestele de la sediile instituțiilor europene din Moldova Partidul Comuniştilor poate intra într-un mare joc geopolitic. Această opinie a fost exprimată de analistul politic Bogdan Țîrdea pentru portalul informaţional NOI.md.

"Putem presupune că Rusia îşi va îndrepta privirile spre ei și-i va sprijini, lucru care nu s-a întîmplat pînă acum. Ca urmare, vom fi martorii unor tensiuni în creștere atît în Republica Moldova, cît și în Ucraina. De aici rezultă că toate aceste mitinguri pot avea o nouă calitate și pot primi un nou impuls. Și în orice moment s-ar putea ca situația din republica să poarte un caracter nou, inclusiv revoluționar", a subliniat Țîrdea.

Astăzi, reprezentanții Partidului Comuniștilor au anunțat că începînd cu 25 noiembrie toate protestele organizate de PCRM vor fi îndreptate împotriva birourilor și reprezentanțelor Uniunii Europene din Republica Moldova.

Liderul comuniştilor a explicat că astfel PCRM protestează împotriva sprijinului pe care Uniunea Europeană îl oferă autorităților antidemocratice din Republica Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?