Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Dosar penal pentru tentativă de omor, în cazul obiectului exploziv găsit ieri la Orhei

20 noi. 2013,, 13:20   Societate
2969 0
Foto: zi-de-zi.ro
Procurorii au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, păstrare și folosire ilegală de muniții în cazul obiectului exploziv găsit ieri pe teritoriul unei întreprinderi agricole din satul Isacova, raionul Orhei. Informația a fost confirmată pentru NOI.md de șeful Inspectoratului de Poliție Orhei, Grigore Josan. Inspectorul nu a putut spune, deocamdată, cine a fost ținta atacului, precizînd că în prezent au loc acțiuni de urmărire penală.

“A fost audiat proprietarul întreprinderii, paznicii și toți cei care activează acolo. A fost ridicat calculatorul în care sînt stocate imaginile surprinse de camerele de luat vederi, plasate în regiune. În momentul de față sînt efectuate măsuri de urmărire penală”, a spus inspectorul.

Menționăm că ieri, aproximativ la ora 08.30, șeful de sector al unui SRL din satul Isacova, raionul Orhei, a telefonat la Unitatea de gardă a Inspectoratului de Poliție și a anunțat că pe teritoriul întreprinderii a depistat un obiect exploziv. La fața locului s-au deplasat specialiștii din cadrul Secției tehnico-explozive, cît și ofițeri ai Inspectoratului de Poliție Orhei, care au încercuit zona.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?