X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Keanu Reeves își caută mireasă rusoaică

17 noi. 2013,, 10:00   Showbiz
7168 0
Foto : livestory.com.ua
Actorul Keanu Reeves își caută mireasă. Celebrul burlac a recunoscut că dintre toate fetele, lui îi plac îndeosebi cele din Rusia.

Într-un interviu sincer, Keanu Reeves, în vîrstă de 47 de ani, a recunoscut că merge deseori la randevu și se roagă să aibă parte de dragoste. În plus, actorul este destul de matur și a venit timpul să se căsătorească și să aibă copii. I-a rămas un lucru de nimic – să-și găsească sufletul pereche. Deocamdată, starului nu i-a reușit acest lucru, dar nici nu disperă. Dintre reprezentantele mai multor naționalități Reeves a manifestat predilecție pentru rusoaice.

"Rusoaicele sînt foarte frumoase, ele au profunzime... Sînt un romantic, dar niciodată nu am angajat un avion care ar putea scrie în cer ceva de genul: 'Te invit la cină, iar apoi vom zbura la Paris!' Nu, dar sper că într-o zi voi vrea să o fac. Pe scurt, lista faptelor romantice o am la îndemînă. Acest lucru este întotdeauna frumos atunci cînd iubești pe cineva", îl citează pe Keanu publicația "7 дней" .

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав