X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Iurie Leancă către comuniști: "Guvernul nu-şi va da demisia"

14 noi. 2013,, 10:05   Societate
2186 0
Foto: noi.md
Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, a reacţionat la cererea comuniştilor cu privire la demisia guvernului pe care îl conduce.

Potrivit informaţiei transmise de către corespondentul "Infotag" de la ședința guvernului, prim-ministrul, ca răspuns la acuzațiile comuniștilor referitoare la "tăinuirea de ONU a informațiilor cu privire la vînzarea a 50 de tone de armament Armeniei", le-a recomandat comuniștilor să se calmeze.

„Guvernul nu va demisiona, iar ei (comuniștii) așteaptă în zadar acest lucru", a spus Leancă.

Potrivit lui, povestea cu avionul care a transportat armament vîndut al Armatei Naționale a Moldovei "s-a autoepuizat", iar comuniștii nu au ce să mai cerceteze la acest capitol.

Amintim că miercuri deputatul comunist Alexandru Petcov, a declarat la o conferință de presă că la dispoziţia PCRM s-a aflat raportul experţilor de pe lîngă Consiliul de securitate al ONU.

Potrivit deputatului, în acel document se spune că "experții ONU au făcut mai multe interpelări către Guvernul Republicii Moldova cu privire la tranzacțiile de mai sus, dar nu au primit niciun răspuns".

Din aceste considerente, Petcov s-a grăbit să acuze autoritățile de "refuzul de a coopera cu o organizație ce inspiră respect și care se bucură de autoritate în lume".


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав