Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4063

Sheriff Tiraspol a fost la un pas de rezultat istoric la Londra

8 noi. 2013,, 12:00   Sport
3160 0
Foto: noi.md
În meciul jucat la Londra, Sheriff a fost foarte aproape de un rezultat de egalitate cu Tottenham, însă a cedat cu 1-2.

De remarcat că golul tiraspolenilor în poarta englezilor a fost primul din acest sezon încasat de Tottenham în actuala ediție a Ligii Europa.

Sheriff a fost însă aproape de a marca în prima repriză. Mai întîi bulgarul Isa a lovit bara în minutul 25, ca două minute mai tîrziu Ricardinho să șuteze periculos la poarta adversă.

După pauză, Tottenham a impus un alt ritm jocului. În minutul 56 portarul Tomic a scos imperial un șut expediat de Eriksen, însă croatul nu a putut interveni patru minute mai tîrziu după ce Erik Lamela a speculat o breșă în defensiva tiraspolenilor.

Tot Lamela, peste 7 minute mai tîrziu a obținut un penalty după un fault a lui Paye, care a fost transformat de Jermain Defoe. Atacantul Ismail Isa a readus speranţele Sheriffului cu golul din minutul 72, dar Tottenham avea să obţină victoria şi, respectiv, calificarea în faza eliminatorie. Anji a învins Tromso în celălalt meci al grupei cu 1-0.

Astfel, Sheriff poate spera la calificare, doar dacă va cosemna două victorii în cele două partide care au rămas de jucat, iar Anji nu va izbuti să scoată puncte în următoarele meciuri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?