X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

La ”Moldexpo” s-au reunit specialiști în arta culinară din diferite țări (VIDEO) ©

5 noi. 2013,, 17:35   Societate
4784 0
Foto: noi.md
În perioada 5-8 noiembrie, la Centrul Internaţional de Expoziţii ”Moldexpo” din Chișinău se desfăşoară a IV-a ediție a Campionatului Internaţional de Gastronomie. La eveniment participă cei mai iscusiți bucătari profesioniști din 11 țări: Moldova, Azerbaidjan, Bulgaria, Germania, Cipru, Rusia, România, Turcia, Uzbekistan, Ucraina și Croația. Maeștrii artei culinare vor fi apreciați de un juriu internațional, care va desemna cel mai bun bucătar, precum și învingătorii la categoriile ”Cel mai bun bucătar student” și ”Cea mai bună bucătărie școlară”.

Concomitent, la ”Moldexpo” se desfășoară un alt eveniment gastronomic important al anului – a VII-a ediție a Expoziţiei internaţionale specializate de echipamente, tehnologii şi servicii pentru unităţile de alimentaţie publică şi comerţ ”Shops & Restaurants 2013”. În cadrul expoziției este prezentată o gamă variată de inovaţii tehnice şi tehnologice, produse şi servicii pentru sectorul ospitalităţii.

Vizitatorii expoziţiei vor găsi aici echipamente de refrigerare şi de bucătărie, echipament comercial pentru magazine, restaurante, baruri, brutării, patiserii.

Vizitatorii care sînt în căutarea unei alternative la seturile de veselă şi vase din dotare au posibilitatea să-şi realizeze proiectele graţie unei ofertei generoase din acest domeniu. Pentru înnoirea anturajului hotelurilor și restaurantelor poate fi vizitat compartimentul rezervat mobile pentru întreprinderile de alimentaţie publică.

Expoziția și campionatul de gastronomie se vor desfășura pînă la 8 noiembrie.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав