Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4067

”Moldovagaz” va stimula material cetățenii pentru identificarea cazurilor de furt al gazelor naturale

5 noi. 2013,, 13:10   Economie
4145 0
Foto: noi.md
SA ”Moldovagaz” a decis să stimuleze material cetățenii care vor contribui la identificarea cazurilor de furt al gazelor naturale, transmite NOI.md. Potrivit unui comunicat emis de ”Moldovagaz”, toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea cazurilor de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi de consum ilicit de gaze naturale, vor putea primi o recompensă în mărime de pînă la 20% din valoarea volumelor de gaze naturale consumate ilegal.

Potrivit „Moldovagaz”, numărul cazurilor identificate de încălcare a obligaţiilor contractuale, îndeosebi de consum ilicit de gaze naturale, este în creştere. Furnizorul a comunicat că întreprinde toate acţiunile legale în vederea eradicării acestora. Drept metodă alternativă reclamaţiilor, cererilor de chemare în judecată, executării silite a hotărîrilor judecătoreşti, care reprezintă multitudinea acţiunilor împotriva fenomenului consumului ilicit de gaze naturale, SA „Moldovagaz” a luat decizia de a stimula financiar toţi cetăţenii care vor contribui la identificarea acestora.

„Moldovagaz” face apel către toţi cetăţenii care dispun de informaţii despre consumul ilicit de gaze naturale să dea dovadă de spiritul civic şi să le comunice la telefonul de încredere (0 22 578170), pe adresa poştală a întreprinderii (mun. Chişinău, str. Albişoara, 38) sau pe adresa electronică ([email protected]).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?