Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Politolog: Guvernarea are un plan de rezervă în caz de provocări la mitingul din 3 noiembrie

30 oct. 2013,, 18:40   Politică
5934 5
Foto: noi.md
Analistul politic, Anatol Plugaru, nu exclude că duminică, 3 noiembrie, în cadrul mitingului din Piața Marii Adunări Naționale ar putea să apără anumite provocări, în condițiile în care, susține acesta pentru NOI.md, acolo vor fi prezenți membrii și simpatizanții Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

Anatol Plugaru susține că iscarea unor eventuale provocări va aduce doar beneficii actualei guvernări. ”Partidele de guvernămînt au un plan de rezervă. Odată ce vor avea loc ciocniri, guvernarea are motiv de a interzice pentru o perioadă bună de timp organizarea protestelor, mitingurilor sau marșurilor în capitală. Respectiv, comuniștii, socialiștii sau alte partide politice nu vor mai putea să-și manifeste public nemulțumirile față de acțiunile guvernării. Surse din cadrul PCRM spun că vor păstra duminică distanța pentru a nu cădea plasă eventualelor provocări, căci partidele de guvernămînt s-ar putea răfui cu comuniștii dintr-o singură lovitură”, a precizat analistul politic.

Amintim că duminică, 3 noiembrie, forțele aflate la guvernare convoacă o amplă manifestare publică întru susținerea integrării europene a Republicii Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?