X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Zi decisivă pentru Guvernul Leancă

22 oct. 2013,, 10:18   Politică
2786 3
Foto: noi.md
Parlamentul va examina astăzi moțiunea de cenzură împortiva Guvernului condus de Iurie Leancă. Moțiunea a fost înaintată de PCRM după ce moțiune examinată la data de 17 octombrie nu a fost susținută de parlament, obținînd 36 de voturi, transmite NOI.md.

Membrii Partidului Comuniștilor au declarat că este împotriva politicii de dezintegrare pe care o promovează guvernul, referindu-se în special la instalarea posturilor migraționale la frontiera administrativă pe Nistru. PCRM consideră ca asta va duce la escaladarea situației în zonă și la pierderea Transnistriei.

În același timp, deputații din partea celor trei partide din coaliția Pro Europeană afirmă că nu vor vota moțiunea. În cadrul unei emisiuni la PROTV, deputații au spus că moțiunile de cenzură înaintate de comuniști sînt doar niște încercări de a distrage atenția Guvernului și a Parlamentului de la alte activități.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав