X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Anastasia Lazariuc: Kirkorov visa încă din tinereţe să se însoare cu Pugaciova

21 oct. 2013,, 10:17   Showbiz
6259 0
Foto: ak.last.fm
Anastasia Lazariuc spune că a fost o mare norocoasă, pentru că a cunoscut mulți compozitori și poeți care i-au încredințat ceea ce aveau ei mai de preț - creațiile lor. Mulți dintre ei nu mai sînt printre noi astăzi, dar ei vor trăi în inimile noastre grație melodiilor pe care interpreta le reamintește publicului de la Chișinău și din România ori de cîte ori are posibilitate. „Este foarte trist să vorbești la trecut despre oamenii pe care i-ai cunoscut, dar asta este viața și ei, prin toate creațiile de valoare pe care le-au lăsat, trăiesc alături de noi și noi îi iubim în continuare”, a spus artista, relatează trm.md.

Anastasia Lazariuc își amintește cum a plecat la Moscova, unde a participat la o emisiune, după care s-a apropiat de ea tînărul Filip Kirkorov, pe atunci încă neafirmat. După acea întîlnire, Kirkorov a venit la Chișinău și a mers la concerte prin satele Moldovei împreună cu interpreta noastră. “El deschidea programul și interpreta trei piese. Apoi îmi spunea că mă admiră în timp ce lumea îmi aducea brațe de flori și spunea că vrea să ajungă ca mine”, își amintește Anastasia Lazariuc.

„Încă pe atunci, el (Filip Kirkorov n.a.) îmi mai spunea un lucru, pe care nu l-am crezut. Zicea că visează să se însoare cu Alla Pugaciova. Eu am crezut că el glumește. Dar au trecut anii. Eu eram deja în București. Iau într-o zi un ziar, mergeam pe stradă și rîdeam singură. Am aflat că el chiar s-a căsătorit cu Alla Pugaciova”. Sînt dezvăluirile artistei despre drumurile întortocheate ale ascensiunii, despre soarta care ne rezervă căi atît de diferite de manifestare și despre alegerea care stă mereu în fața omului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав