X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Cele mai sexy vedete din filme potrivit revistei Empire (FOTO)

5 oct. 2013,, 16:30   Showbiz
6652 0
Foto: rg.ru
Un sondaj iniţiat de publicaţia Empire a strîns părerile a peste 230 de mii de oameni din toată lumea.

Tom Hiddleston şi Scarlett Johansson au fost întrecuţi în topul celor mai sexy actori ai anului de către Benedict Cumberbatch şi Emma Waston într-un top al revistei Empire la care au participat mai bine de 230 de mii de persoane din întreaga lume.

Starul lui Star Trek Into Darkness i-a surclasat pe mulţi dintre actorii ale căror nume au apărut recent în mai toate topurile dedicate celor mai atrăgătoare figuri masculine din industria divertismentului, printre care noul Superman, Henry Cavill, interpretul lui Thor, Chris Hemsworth, dar şi Ryan Gosling şi Hugh Jackman.

Angelina Jolie, Natalie Portman şi Mila Kunis s-au clasat pe ultimele poziţii în topul celor mai sexy actriţe, în vreme ce Jennifer Lawrence şi Scarlett Johansson au cedat prima poziţie actriţei britanice de 23 de ani, Emma Watson.
„Este un rezultat grozav pentru starurile britanice, dar este clar faptul că este mai puţin important să ai o mulţime de fani ocazionali şi este mult mai bine să fii centrul unui grup dedicat şi extrem de pasionat de fani”, a explicat James Dyer, redactor la Empire Online.

„Lista reflectă popularitatea neîntreruptă a filmelor cu supereroi; şase din actorii topului 10 au interpretat supereroi, iar cinci dintre actriţele din topul 10 au apărut în filme inspirate din revistele de benzi desenate”, a mai adăugat acesta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?