X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

TOP 10 cele mai influente partide politice în ultimele trei luni

3 oct. 2013,, 12:48   Politică
4647 3
Foto: hotnews.md
Cel mai influent partid politic, în ultimele trei luni, rămîne a fi Partidul Liberal Democrat din Moldova. Pe locul doi se plasează Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, iar locul trei îi revine Partidului Democrat din Moldova. Topul a fost prezentat astăzi, într-o conferință de presă, de Institutul de Analiză și Consultanță Politică ”Politicon”, transmite NOI.md.

Pe celelalte locuri, de la 4 pînă la 10, s-au plasat în ordine: Partidul Liberal, Partidul Liberal Reformator, Mișcarea Populară Antimafie, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, Partidul Național Liberal, Partidul Social Democrat și Partidul Popular din Republica Moldova.

La elaborarea topului au participat 31 de experți, care au acordat partidelor note de la 1 la 10 în baza criteriilor: influenţa reală asupra procesului politic din R. Moldova, prestația publică și prezența în spațiul informațional, activismul organizațiilor teritoriale ale partidului și capacitatea liderilor partidelor de a fi locomotive electorale pentru propriul partid.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?