X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Raitingul lui Filat în scădere în TOP 50 cei mai influenți politicieni

3 oct. 2013,, 12:36   Politică
4033 7
Foto: noi.md
Premierul Iurie Leancă, spicherul Parlamentului, Igor Corman și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman se plasează în ordinea consecutivității pe primele trei locuri în TOP 50 cei mai influenți politicieni ai lunii septembrie. Studiul elaborat de către Institutul de Analiză și Consultanță Politică a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md.

În continuare, pe locurile 4 și pînă la 10 s-au clasat liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, liderul comunist, Vladimir Voronin, ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, șeful statului, Nicolae Timofti, ministrul Educației, Maia Sandu, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vasile Bumacov și vicepremierul pentru reintegrare, Eugen Carpov.

Comparativ cu luna august, Vlad Filat și Igor Corman s-au schimbat cu pozițiile. Vladimir Voronin și Valeriu Lazăr au urcat 3 și respectiv 4 poziții. Noutatea TOP-ului în această lună este intrarea în TOP 10 a lui Bumacov și Carpov, care au urcat cîte 4,5 și respectiv 6,5 trepte.

Nu se mai regăsesc în TOP 10 primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreședintele democrat, Vladimir Plahotniuc și liderii PDM și PL, Marian Lupu și Mihai Ghimpu.

La elaborarea TOP-lui au participat 31 de experți care au notat politicienii cu note de la 1 la 10, în funcție de influenţa reală asupra deciziilor politice majore din ţară, popularitatea publică, vizibilitatea în sursele media și perspectivele politice.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?