X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Comuniștii în cadrul CMC neagă acuzațiile că și-ar fi atribuit terenuri la prețuri de nimic (VIDEO)

1 oct. 2013,, 12:41   Societate
2612 0
Foto: noi.md
Fracțiunea Partidului Comuniștilor din Republica Moldova în cadrul Consiliului Municipal Chișinău neagă că și-ar fi atribuit cu votul liberalilor la ședința din 5 septembrie curent, terenuri publice la prețuri de nimic. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, după ce în ultima perioadă în presă au apărut un șir de investigații la acest subiect, transmite NOI.md.

Președintele fracțiunii comuniștilor, Boris Golovin, neagă informația precum că consilierii comuniști și cei liberali ar forma o alianță ascunsă și că terenurile au fost alocate ilegal unor membri de partid. ”Afirmațiile experților precum că terenurile publice ar trebui vîndute prin licitație nu suportă nici o critică. În conformitate cu legislația în vigoare, loturile pe care sunt amplasate clădiri aflate în proprietate privată sînt supuse privatizării la prețuri normative și nu de piață. De aici rezultă cifrele anunțate în decizie”, a menționat Golovin.

Totodată, președintele fracțiunii comuniștilor a subliniat că de fapt amînarea ședinței CMC din data de 26 septembrie a avut drept motiv nu lipsa de cvorum, ci acutizarea confruntărilor dintre fracțiunile PL și PLDM.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?