X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Victor Șelin: După summitul de la Vilnius PCRM și PLDM vor vota demiterea lui Leancă

27 sep. 2013,, 17:39   Politică
10767 5
Foto: noi.md
Președintele Partidului Social Democrat din Moldova, Victor Șelin, a declarat în cadrul unei emisiuni de pe portalul alfanews.md că acțiunile de protest ale comuniștilor reprezintă un PR și un fel de control asupra alegătorilor. Totodată, Șelin crede că liberal-democrații vor merge la cedări.

”Filat va accepta modificarea componenței Comisiei Electorale Centrale, pentru că și lui, și comuniștilor acest lucru le convine. Ulterior, Filat va organiza o manifestație pașnică, la care va atrage nu doar adepții PLDM, dar și adepți ai liberalilor reformatori. Scopul acestei acțiuni este poziționarea președintelui PLDM în calitate de lider național și revenirea acestuia în politica mare”, a menționat Șelin.

Potrivit liderului PSDM, între premierul Iurie Leancă și Vlad Filat se atestă o anumită distanțare. ”El a început să-și facă jocul său, au apărut sponsori serioși care intenționează să-l finanțeze. Bineînțeles, lui Filat nu-i convine acest lucru. După Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, comuniștii împreună cu liberal-democrații vor vota pentru demiterea lui Iurie Leancă”, a subliniat Șelin.

În opinia politicianului, după aceasta vor urma alegeri anticipate.

”Cred în alegeri anticipate, însă consider că este vorba despre un acord secret între PCRM și PLDM”, a menționat Victor Șelin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав