Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Corina Fusu la un pas de a-și pierde funcția: Nu vreau să fiu mobilă (VIDEO)

27 sep. 2013,, 16:29   Politică
7049 2
Foto: noi.md
Deputata liberală Corina Fusu a fost astăzi la un pas de a-și pierde funcția de membru în cadrul Comisiei cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media, în care este și vicepreședinte. Asta deoarece liberalii reformatori au elaborat un proiect de lege prin care propun ca aceasta să fie exclusă din comisie, iar în locul ei să fie numit liberalul reformator Valeriu Saharneanu.

Înainte de votarea proiectului, Corina Fusu și-a exprimat nemulțumirea față de acesta, declarînd că nu vrea să fie ”mobilă” în parlament, dar vrea să fie utilă.

“Nu pretind funcţia, dar chiar să atentezi la locul de muncă al deputatului! Pretind să muncesc acolo unde sînt eficientă şi cunosc domeniile. Nu vreau să fiu mobilă în Parlamentul Republicii Moldova şi insist să mă lăsaţi să muncesc în această comisie", a declarat Corina Fusu.

Înainte ca proiectul să fie supus votului, deputatul PDM, Adrian Candu, a întrebat unde se va regăsi Corina Fusu, dat fiind că proiectul nu prevede acest lucru. Deputata Ana Guțu a declarat că Fusu poate fi membru al Comisiei pentru drepturile omului şi relaţii interetnice, însă cea din urmă şi-a manifestat dezacordul.
În aceste condiții, președintele parlamentului, Igor Corman, a fost nevoit să excludă proiectul de pe ordinea de zi.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?