Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Contrabandă cu sute de kilograme de unt și carne de pui congelată (FOTO, VIDEO)

26 sep. 2013,, 15:24   Societate
3096 0
Foto: customs.gov.md
Peste 4 tone de carne de pui congelată și unt urmau să fie puse ilegal în circulație pe teritoriul Moldovei. Colaboratorii vamali au reținut aseară o mașină de model Mercedes Sprinter, în apropiere de Rezina, în care au depistat 100 de cutii cu carne de pui congelată de cîte 15 kg fiecare şi 300 de cutii cu unt de cîte 10 kg fiecare.

Unitatea de transport menționată nu era echipată corespunzător pentru transportarea unor astfel de produse, condiţiile de igienă fiind neglijate în totalitate.

Lotul de marfă reţinut de către Serviciul Vamal prezintă toate semnele caracteristice mărfurilor transportate din regiunea transnistreană cu ocolirea posturilor vamale, pe frontiera administrativă.

Valoarea mărfurilor transportate ilegal se estimează la circa 100 mii lei.

Cazul este inspectat de subdiviziunile competente din cadrul Serviciului Vamal pentru a fi stabilite toate circumstanţele săvîrşirii fraudei. Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul auto riscă o amendă contravenţională de pînă la 3000 lei conform Codului contravențional al R.Moldova, cu confiscarea sau distrugerea mărfii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?