X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Putin nu va intra în polemică cu senatorul McCain

20 sep. 2013,, 17:39   Externe
2922 0
Foto : ncontent.life.ru
Preşedintele rus, Vladimir Putin, va citi articolul senatorului american John McCain, dar nu va intra în polemică cu el, a declarat purtătorul de cuvînt al preşedintelui rus, Dmitri Peskov.

McCain a publicat în paginile Pravda.ru un articol intitulat „Ruşii merită mai mult decît pe Putin”.

„În ceea ce priveşte ceea ce merită ruşii, ei sînt capabili singuri să răspundă la această întrebare…atunci cînd au loc alegeri”, a subliniat Peskov.

Anterior, McCain a fost indignat de articolului lui Putin apărut în The New York Times, în special de critica tezei cu privire la exclusivitatea naţiunii americane.

În articolul său, publicat joi în cotidianul rus Pravda, McCain neagă că ar îmbrăţişa opinii antiruseşti. Conform textului, el crede în măreţia poporului rus şi în aspiraţia acestuia de a trăi într-o societate echitabilă. În ceea ce priveşte criticile sale la adresa Moscovei, senatorul le explică prin faptul că vrea să vadă în Rusia o conducere mai bună, pe care o merită de fapt poporul rus, numindu-l pe Putin tiran. McCain l-a acuzat pe Putin de corupție și represalii. În final, McCain critică din nou în mod vehement acţiunile autorităţilor ruse şi ale preşedintelui Putin personal, inclusiv acţiunile acestuia pe scena internaţională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?