X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Modificări la «Programul de Asistență Tehnică»!

16 sep. 2013,, 15:56   Ştiri Auto
3565 0

Foto: daac-auto.md

Stimaţi clienţi DAAC Auto!

Ne pare bine să vă aducem la cunoştinţă modificările la «Programul de Asitență Tehnică», intrate în vigoare din 16 septembrie,2013.

Începînd de azi, cei care procură automobile la mîna a doua în unul dintre cele 4 centre auto specializate ale companiei DAAC Auto, amplasate pe teritoriul ţării, beneficiază, începînd cu ziua vînzării automobilului, de asistenţă tehnică GRATUITĂ pentru un an sau 15000 km parcurşi.

Fermitatea, care ne permite să oferim acest serviciu unic clienţilor noştri, se bazează pe bogata noastră experienţă de vînzări şi prestări servicii, precum şi pe temeinicia partenerilor străini ai companiei.

Acum, cumpărînd în saloanele DAAC Auto un automobil calitativ, cu parcurs, la un preţ minim, puteţi fi absolut liniştiţi pentru funcţionalitatea şi starea lui tehnică !

Toate automobilele cu parcurs, comercializate de compania DAAC Auto, sunt obligator supuse unei pregătiri pre-vînzare – este schimbat uleiul şi filtrele, sunt lichidate defecţiunile ascunse.


În plus, reieşind din contractul privind «Programul de Asistență Tehnică », componentele şi ansamblurile*, ieşite din uz pe parcursul unui an, sau 15000 km din ziua vînzării, urmează a fi schimbate GRATUIT!

Cumpărături reuşite!

*lista elementelor incluse în «Programul de Asistență Tehnică», precum şi condiţiile acţiunii Programului, sunt anexate la Contractul de vînzare-cumpărare. Acţiunea gratuită a «Programul de Asistență Tehnică » încetează la expirarea celor 12 luni, sau la atingerea parcursului de 15000 km din ziua vînzării automobilului. Amănunte pe site www.daac-auto.md
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав