X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Pușkov: Oferta Moscovei de a ridica armele chimice este un serviciu pentru Obama

11 sep. 2013,, 15:05   Externe
2547 0
Foto: voanews.com
Șeful Comitetului pentru afaceri externe din Duma de Stat Alexei Pușkov a declarat că problema transferului de arme chimice siriene sub supraveghere internațională va fi decisă pînă la sfîrșitul acestei săptămîni.

Potrivit lui, realizarea în comun a acestei inițiative va împăca Rusia și Statele Unite. Mai mult ca atît, acest scenariu poate fi considerat un mare serviciu pe care Moscova îl face personal președintelui Obama, consideră Pușkov.

- Războiul pentru Obama a fost o alegere proastă, iar renunțarea la război a fost imposibilă, în cazul acesta ar arata ca un om slab, care a pierdut razboiul nervilor cu Damascul, o persoană care nu este capabilă de acțiuni hotărîte, - a declarat Alexandr Pușkov. Ar fi fost împroșcat cu noroi de republicani, dar și de democrații-intervenționiști în Congresul SUA, s-ar fi pomenit cu cîțiva ani înainte de sfîrșitul celui de al doilea mandat al său o rață șchioapă, cum spun americanii "lame duck president" – persoana care a pierdut cea mai mare bătălie politică externă, persoana cu autoritatea subminată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав