Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

Lazăr: La sigur, n-o să înghețați la iarnă. Mai sînt și metode alternative (VIDEO)

4 sep. 2013,, 18:02   Politică
4467 4
Foto: noi.md
Ministrul economiei, Valeriu Lazăr a dat asigurări că livrarea gazelor naturale de către Federația Rusă nu va fi întreruptă. Declarația fost făcută astăzi, după ședința Guvernului, transmite NOI.md.

Valeriu Lazăr declară că a avut o discuție foarte constructivă recent la Chișinău cu vicepremierul rus, Dmitri Rogozin. ”Am discutat despre mai multe probleme. Eu cred că dumnealui a făcut un test să vadă în ce măsură Republica Moldova reacționează la declarațiile dumnealui.

De aceea eu nu văd premise reale pentru a avea probleme în această iarnă. Sigur nu-i totul simplu, în luna septembrie și octombrie va trebui să merg mai des la Moscova pentru a stabili cum vom activa în anul viitor. Eu nu văd la moment premise obiective pentru înrăutățirea acestor relații. N-o să înghețați la iarnă, la sigur. Mai sînt și metode alternative ca să nu înghețăm la iarnă”, a încheiat pe o notă optimistă Valeriu Lazăr.

În cadrul recentei vizite la Chișinău, Dmitri Rogozin declara că în acest an se așteptă o toamnă friguroasă și speră ca moldovenii să nu înghețe de frig la iarnă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?