Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

În Chișinău va demara cel mai mare concurs de șah printre amatori

3 sep. 2013,, 14:58   Sport
4407 0
Foto: sahmoldova.md
Turneul ”IQ BOB Open” anunță patru luni de luptă crîncenă între amatorii șahului. Turneul își propune să opună față în față peste 1000 de participanți. Toți amatorii sportului minții din Moldova sînt așteptați pe 7 septembrie, la ”Pub&Convention Center” (strada Valea Trandafirilor, 20). Anume acolo va lua start turneul ”IQ BOB Open”, care are ca scop propagarea șahului în țară și ridicarea măiestriei șahiștilor non-profesioniști, simpli amatori.

Partidele se vor disputa în fiecare sîmbătă și duminică după sistemul elvețian din 7 runde. După fiecare etapă, cîștigătorii vor primi cîte 300, 200 și 100 de lei, dar cel mai important - abonamente la unul dintre cele mai mari centre sportive din capitală. Nu vor lipsi nici premii de la unul dintre sponsori, care va acorda 5000 de lei marelui învingător al turneului. Mottoul competiției este ”Participă oameni buni de șah”.

Înregistrarea va avea loc sîmbătă, 7 septembrie, la ”Pub&Convention Center”, de la ora 15.00, cînd se vor trage și zarurile. La turneu va fi prezentă și conducerea de vîrf a Federației Naționale de Șah.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?