Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4063

Un alt accident cu implicarea unui microbuz, soldat cu victime

26 aug. 2013,, 11:30   Societate
6268 0
Foto: unimedia.info
Un accident rutier a avut loc în această dimineață în raionul Rîșcani, la intrare în satul Mihăilenii Noi. Un microbuz de pe ruta Criva-Chișinău s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, după ce șoferul a pierdut controlul asupra autovehiculului.

Inspectorul superior auto de stat din raionul Rîșcani, Petru Țurcanu, a comunicat că accidentul a avut loc în jurul orei 10:00. În microbuzul de model Mercedes Sprinter se aflau 21 de pasageri, dintre care şapte au avut nevoie de asistență medicală și au fost transportați la spital, transmite Unimedia.

Potrivit sursei, nu au existat pasageri în picioare. Șoferul susține că la un moment dat a fost nevoit să tragă volanul brusc pe dreapta, moment în care microbuzul a deraiat și s-a răsturnat în șanț.

La fața locului au sosit imediat două ambulanțe care au acordat ajutor medical victimelor. Cele şapte persoane care au avut cel mai mult de pătimit erau conștiente.

Reprezentanții Spitalului raional din Rîșcani ne-a comunicat că la această oră au fost internate şapte persoane cu diverse traumatisme. Printre victimă se află și o minoră, care însă nu are traumatisme grave.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?